Paket EUROPA

Pogodnosti članskog paketa Europa.

ČLANSTVO U HAK-u.

Sigurnost je veća uz članstvo i ostvarite posebene pogodnosti.

Općenito o pogodnostima paketa Europa

Ostvarite cijeli niz pogodnosti za članove.

Članstvo EUROPA

Članarina iznosi 520 kn.

Područje pružanja usluga

Teritorijalno područje Republike Hrvatske i dr. država*.

Članske pogodnosti i pomoć

Mogu se koristiti samo za uredno registrirana vozila.

Član Snosi Troškove

Koji nadmašuju navedene maksimalne iznose.

* Albanije, Austrije, Belgije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Crne Gore, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francuske (uključujući Monako i Korziku), Grčke, Irske, Islanda, Italije (uključujući San Marino, Vatikan i Sardiniju), Letonije, Litve, Luksemburga, Mađarske, Makedonije, Malte, Nizozemske, Norveške, Njemačke, Poljske, Portugala, Rumunjske, Rusije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španjolske (uključujući Gibraltar i Andoru), Švedske, Švicarske, Turske (europski i azijski dio), Ukrajine, Velike Britanije.

Pogodnosti članskog paketa EUROPA

Pročitajte što je uključeno u EUROPA paket.

MODEL EUROPA
OBITELJSKI MODEL EUROPA

Članarina za članski model EUROPA iznosi 520 kn.
Član može učlaniti dodatnog člana za 170 kn.
Redovni i dodatni član zajednički koriste pogodnosti odabranog članskog modela.
Članska godina dodatnom članu ističe kad i redovnom članu, neovisno o datumu uplate godišnje članarine za dodatnog člana.
Članske pogodnosti mogu se koristiti samo za uredno registrirana vozila.
Član snosi troškove koji su veći od bonusa navedenih u Pravilima članskog modela EUROPA.
Popust od 50% za učenike i redovne studente od 18 do 25 godina, za osobe koje su navršile 65 godina u trenutku početka članske godine te za osobe s utvrđenim tjelesnim oštećenjem od najmanje 50%.
Područje pružanja usluge je teritorijalno područje Republike Hrvatske i sljedećih država: Albanije, Austrije, Belgije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Crne Gore, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francuske (uključujući Monako i Korziku), Grčke, Irske, Islanda, Italije (uključujući San Marino, Vatikan i Sardiniju), Letonije, Litve, Luksemburga, Mađarske, Makedonije, Malte, Nizozemske, Norveške, Njemačke, Poljske, Portugala, Rumunjske, Rusije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španjolske (uključujući Gibraltar i Andoru), Švedske, Švicarske, Turske (europski i azijski dio), Ukrajine, Velike Britanije

Člansku pogodnost Pomoć na cesti Član može ostvariti višekratno tijekom članske godine, uz uvjet da je u trenutku nastanka potrebe za uslugom Član upravljao vozilom ili se nalazio u vozilu, te je pozivom na jedinstveni broj 1987 zatražio pomoć na cesti i pričekao pružanje usluge.

Člansku pogodnost Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće Član može ostvariti jednom tijekom članske godine uz uvjet da je u trenutku nastanka potrebe za uslugom Član upravljao vozilom ili se nalazio u vozilu, te je pozivom na jedinstveni broj 1987 zatražio prijevoz vozila i pričekao pružanje usluge.

Ova se pogodnost može ostvariti jednom tijekom članske godine, ako je prethodno zatražena usluga Pomoći na cesti, ili usluga Prijevoza vozila u kvaru te ako je vozilo u kvaru bilo prevezeno u servis u inozemstvu, ali ne može biti popravljeno u roku od sedam radnih dana, HAK će organizirati prijevoz vozila iz inozemstva u Republiku Hrvatsku, u odgovarajući servis ili na adresu prebivališta Člana.

Ova pogodnost se može ostvariti jednom tijekom članske godine, ako je prethodno zatražena usluga Pomoći na cesti.Ako je vozilo u kvaru/oštećeno bilo prevezeno u ovlašteni servis pripadajuće marke vozila u inozemstvu, ali ne može biti popravljeno u roku od 7 radnih dana, HAK će organizirati dopremu vozila iz inozemstva u RH, u odgovarajući servis u Hrvatskoj ili na adresu prebivališta člana.

Ova se pogodnost može ostvariti jednom tijekom članske godine ako je prethodno zatražena usluga Pomoći na cesti, ili usluga Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće. Ista se može koristiti samo ako je zatražena istog dana kada je zatražena usluga Pomoći na cesti ili usluga Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće.
Ako se 100 ili više km od adrese prebivališta Člana dogodila prometna nesreća odnosno kvar koji nije moguće otkloniti tijekom radnog dana, Član može koristiti uslugu vozila za nastavak putovanja tijekom popravka vozila najdulje pet dana i najviše do iznosa od 500 kn po danu.

Ova se pogodnost može ostvariti jednom tijekom članske godine, ako je prethodno zatražena usluga Pomoći na cesti, ili usluga Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće. Ista se može koristiti samo ako je zatražena istog dana kada je zatražena usluga Pomoći na cesti ili usluga Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće.
Ako se 100 ili više km od adrese prebivališta Člana dogodila prometna nesreća odnosno kvar koji nije moguće otkloniti tijekom radnog dana, Član može koristiti uslugu trodnevnog smještaja, najviše do iznosa od 500 kn za jedno noćenje s doručkom.
Ostali putnici u vozilu mogu koristiti ovu uslugu samo ako su članovi u članskom modelu EUROPA.

Ova se pogodnost može ostvariti jednom tijekom članske godine, ako je prethodno zatražena usluga Pomoći na cesti, ili usluga Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće. Ista se može koristiti samo ako je zatražena u roku od sedam radnih dana od dana kada je zatražena usluga Pomoći na cesti, a kvar na vozilu nije otklonjen ili kada je zatražena usluga Prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće.
Ako se 100 ili više km od adrese prebivališta Člana dogodila prometna nesreća odnosno kvar koji nije moguće otkloniti tijekom radnog dana, Član može nastaviti putovanje ili se vratiti u mjesto stanovanja vlakom ili autobusom. HAK će nadoknaditi trošak karte najviše do iznosa od 400 kn.
Ostali putnici u vozilu mogu koristiti ovu uslugu samo ako su članovi u članskom modelu EUROPA

Kontrolni pregledi mogu se ostvariti tijekom članske godine na području Republike Hrvatske.
Pogodnost obuhvaća jednu provjeru ispravnosti rada motora, i jednu kontrolu i podešavanje svjetala. Član također ima pravo dva puta tijekom članske godine koristiti pogodnost demontaže i montaže guma te balansiranje kotača na vozilu, a ostvaruje se pozivom na broj 0800 0058 ili najavom u radionicu autokluba.

Pogodnost pravnog savjetovanja Član ostvaruje kontaktiranjem HAK-a elektroničkom poštom na adresu pravni.savjeti@hak.hr

Revija se može primati u tiskanom ili elektroničkom obliku – prema odabiru Člana.

Kontaktirajte nas

Javite nam se za sva pitanja.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
OSNOVNO ČLANSTVO
OBITELJSKO ČLANSTVO

Paket START

GODIŠNJE
220
00
kn
 • Pomoć na cesti 2.000kn
 • Prijevoz vozila 3.000kn
 • Čuvanje vozila 2 dana
 • 1 x Zamjena guma
 • Uštede na shop.hak.hr
 • Revija HAK-a
 • POPRAVAK ILI PRIJEVOZ HR

Paket OPTIMUM

GODIŠNJE
320
00
kn
 • Pomoć na cesti 2.500kn
 • Prijevoz vozila 3.500kn
 • Vozilo za nastavak putovanja
 • Čuvanje vozila 5 dana
 • 2 x Zamjena guma
 • POPRAVAK ILI PRIJEVOZ HR
 • ZAMJENSKI AUTO ILI SMJEŠTAJ HR

Paket EUROPA

GODIŠNJE
520
00
kn
 • Pomoć na cesti 3.000kn
 • Prijevoz vozila 4.000kn
 • Repatrijacija vozila
 • Čuvanje vozila 7 dana
 • Pomoć u slučaju nezgode do 20.000 kn
 • POPRAVAK ILI PRIJEVOZ EU
 • ZAMJENSKI AUTO ILI SMJEŠTAJ EU